Quote:
ja i dalje ne mogu da verujem da niko od vas ne ume da koristi pretraživač, pun je net linkova...
|
Bas zbog ovakvih zlonamernih komentara nikada ne ucestvujem u temama na ovom forumu. Clan sam od 2006 godine i ne prodje dan da ne pogledam forum.
Cisto radi objasnjenja... Verovatno svi ljudi na ovom forumu znaju da koriste pretrazivac, mada ocigledno da neki to smatraju smo sopstvenom privilegijom. Verovatno se osecaju vaznim i natprosecno inteligentnim kada se nekome ko zatrazi pomoc ili savet obrate na nadmen nacin kao uvazeni kolega lesha i jos nekolicina kolega sa foruma.
Dakle, moj prethodni post sam napisao, ne zato sto predhodno nisam pretrazio dobro poznate ruske forume i to "cudo od pretrazivaca" google, vec zato sto sam i nakon toga stekao utisak (zbog nejasnih insinuacija) da nesto propustam.
Cak i da sam potpuni pocetnik i da ne znam sta treba da trazim i da sam postavio jedno od onih glupih pitanja od kojih nam se svima dize kosa na glavi stvarno ne vidim svrhu ovakvog reagovanja sem da pokazete kako ste vi pametni a neko drugi je glup.
Po meni, ovo bi trebalo da bude mesto gde cemo uciti jedni od drugih, razmenjivati informacije i pomagati mladjim kolegama a ne gde cemo na prvu loptu donositi pausalne zakljucke i izvrgavati ruglu ljude koje ne poznajemo.