Quote:
Originally Posted by Jan
Mislim da je osetna razlika u zvuku konvertera u malim project studijima sa iznudjenom akustikom (ako je ima) delikatna stvar, u smislu na ivici metafizike
Po meni najbitnije stvari su, akusticki tretman (koliko je to moguce), zvucnici i mikrofoni.
Ja takodje imam profire 2626, i zelim uzeti uskoro RME Babyface Pro, ali ne toliko zbog konvertera koliko zbog fantasticnih drajvera, mada sam vidjao i gore od m-audio-a i pre 10 godina sa njihovom PCI 192 kartom nisam imao nikakvih problema, rekao bih da problemcici sa drajverima koji postoje sa 2626 su do firewire-a, ali ne bih da lupam.
|
Drago mi je da je ovo netko rekao, jer na internetu se svašta danas može pročitati.
Iako, moram priznati da sam osjetio razliku u zvuku kada sam svoju staru karticu ESI 1010 zamijenio sa ovom M-Audio ProFire 2626.
Ono što znam da drastično mijenja zvuk je dobar mikrofon i to nitko ne može poreći. U biti, sve je bitno.
Nadam se da će mi u servisu uspjeti popraviti karticu, pa da novac ulažem u mikrofone i zvučnike.