View Single Post
Old 05-12-2015, 11:09 AM   #61
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Default Re: Cubase 8 izlazi danas

Quote:
Originally Posted by Sky Net View Post
Mislim da ne popujem ja, nego oni koji kukaju, a ni sami ne znaju sto kukaju. Nema potrebe da me se upozorava, ili da mi se daje BAN. Banovani su i ljudi koji su imali daleko vise znanja, jer se nisu uklopili sa odabranom nekolicinom. A nisu se uklopili jer su im smetala idiotska pitanja, i bezvezne teme isto tako bezveznih likova koji su upravo zbog svoje gluposti, zabavni bas toj nekolicini...
Konstruktivnosti je odavno ovdje nestalo, i previse se piskara u prazno, a ja za dangubljenje zaista nemam vremena. Niti neke volje i zelje za ubjedjivanjima. Jedan manje ili vise na forumu - isto ti ga dodje. Da se ko ne nadje uvrijedjen kojim slucajem ostajte mi zdravo.

Vidi ga..., a jos mu ja stao na stranu...
Ajd ne seri, ali ovaj put stvarno ... Banovan nije niko za iznetu kritiku, i ako je bio banovan, to je obican ban upozorenja (3 dana budes odsutan) za nedolicno ponasanje (koje je preslo sve granice). I bice banovan svako ko se ne drzi diskusije koja se tice audia i teme (a ti si sada krenuo na licni nivo sa pricom o svima nama), pa taman zatvorili forum zbog toga, cisto da ti bude jasno ...

I kazes da nemas previse vremena za piskaranje u prazno, a napravio si najduzi post na temi/forumu na kome i nema po tebi smisla diskutovati, jer eto TI nemas s kim ...

Ko crtani si film ...

diviner is offline   Reply With Quote