View Single Post
Old 21-11-2015, 05:27 PM   #4
SickZemun
Junior Member

Default Re: Akusticni paneli

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
sve zavisi za sta ti treba. Da li radis samo za sebe ili mislis da naplacujes svoj rad u studiju; Koliko je velika soba; sta imas od zvucnika, koliko dugo radis muziku, itd itd..
Za kucnu varijantu (ucis se da radis, nista profesionalno) ti ne treba nista specijalno skupo ni komplikovano...
sa ovim sundjerima neces dobiti nista specijalno, takodje..
Pozdrav druze,pre svega hvala na odgovoru.Pa ovako treba mi za mini kucni studio ,studio za produkciju.Bavim se muzikom dugo al se nisam nesto preterano bavio akustikom u sobi/studiu sad da ne objasnjavam zbog cega ,prostorija je 2 m x 2,6 m ,znam da je jako mala al trenutno je takva situacija , pravim studio samo za sebe , u svakom slucaju bice bolje od ovoga sto imam sad , samo me je to zanimalo dal su bolji sundjeri tj akusticna pena ili da sam napravim absorbere od azmafona i to je to ,al najverovatnije cu da napravim sam jer sam se raspitao malo i mnogi kazu da su sudjeri promasaj, a i dosta su skuplji nego sam da pravim .Mada me je bunilo to jer sam vidjao po netu puno "profi" studija koji korite neke takve sundjere pa me je to bunilo dal je bolje ili ne ,eto to je to

Last edited by SickZemun; 21-11-2015 at 05:31 PM.
SickZemun is offline   Reply With Quote