View Single Post
Old 04-11-2015, 03:09 PM   #28
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Produkcija VSTi VS AUDIO ? !!

Quote:
Originally Posted by Dushan_S View Post
Ipak, ako malo razmisliš, iza tvojih reči stoji isto toliko egoističan aksiom da je tvoj način gledanja superiorniji, kao i da u rečima drugih možeš videti propuste i neispravnosti, zar ne? Kako bi inače mogao videti da tuđi stav, po tebi, nije sasvim tačan i da je možda istina "negde između"
Ovo je tvoja privatna konstrukcija. Niti sam rekao, niti mislim da je istina negde između. Naprotiv, mislim da je istina mnogo šira i komplikovanija od teze da svako treba da se trudi da napreduje. Kao što pak jesam rekao, to već svi radimo, svako po svojim kriterijumima – i ti i ja i Arhimed i Aleksandar Veliki i Džingis Kan i Tomas Torkemada i Robespjer i Ajnštajn i Verner fon Braun i Nikita Hruščov i Tito i Lady Gaga i Marina Abramović i Dejvid Bovi i te tvoje Metalike Verovatno postoji neki konačni odgovor koji će sve njih podvesti pod istu crtu, poput Adamsovog 42 iz Autostoperskog vodiča kroz galaksiju, ali dosad još nismo uspeli da nađemo pitanje na koje se taj odgovor odnosi. Pivo i kikiriki su naravno, po istoj toj knjizi, način da se preživi i ono što nam je trenutno nezamislivo

Pozdrav,

Vasa