Re: vsti-audio -razlike u miksu
Ne koristim Sonar, ali nešto mi se mota po glavi da sam pročitao kako je najnovija verzija još uvek bug-ovita, pa je to možda razlog, ako si instalirao najnoviji Sonar.Ne bi trebalo da je do kompa. Mislim, zavisi koliko ti je toga popaljeno u aranžmanu, ali te osnovne operacije ne bi trebalo da zavise od toga. Ako nestane procesorske snage pa ne možeš da popališ sve što bi u projektu želeo da ti radi - to je nešto drugo, ali to ne bi smelo da utiče na bounce. Gledaj na to ovako - offline bounce ili freeze je samo niz matematičkih operacija. Ako radiš bilo šta na kompjuteru, otvaraš dokument, imaše previše web strana i njemu je procesor preopterećen, jedan proces će čekati na drugi u skladu sa prioritetom ili će se obavljati sporije. Procesi ne utiču jedan na drugi, neće se, na primer, ako kopiraš neke fajlove a istovremeno se kompjuter zaguši jer si otvorio gomilu stranica u browseru sa flešom, dogoditi da se fajlovi pogrešno iskopiraju i budu nečitljivi. Jedino naravno može da se desi da proces pukne, što je opet posledica bug-a. Zato ne verujem da ti je kompjuter problem, već ako je postojala zvučna razlika, da se radi o bug-u. E sad kad je u pitanju realtime bounce, on može da bude problem ako računar ne može da ti izvuče.
|