Quote:
Originally Posted by Bockie
Oglasna sekcija jeste bitan deo foruma, ljudi vole da čekiraju ?ta i kako, ali, zna se da sam poku?ao da ubedim ljude smernicama, s' obzirom da sam i iz trgovačke bran?e, i - da! - vidim svaki dan nebuloze, evo i danas vidim uređaj koji je po ceni čak skuplji polovan nego ?to se nov mo?e naći... ali ako uvedemo rigoroznije mere, rasteraćemo ljude, prosto, svima nam ista sudbina, dok se vlasti kite uspehom, narod propada...ne znam prosto ?ta da ka?em...nisam pametan...a valjda je jasno ?ta i gde smo svi zajedno....
Neke zaista besmisleno jeftine stavke u oglasima se "kisele" neprodate, a neki ogla?avaju polovno skuplje nego novo... Uz svo trgovačko iskustvo...moram da zaćutim...jbg...
Ostaje samo preporuka ljudima da se dobro informi?u, provere domaće i strane trgovinske portale i to je to...
|
Ko god je dosao na forum samo da bi pokusao da nahvata nekog da mu uvali polovnu spravu po skupljoj ceni od nove, onda, izvini sto cu reci, takve i treba rasterati, jer samo djubre forum i ne verujem da nesto uopste skoruju, niko nema fajdu, sem sto se forum djubri