View Single Post
Old 25-10-2015, 04:10 PM   #36
obicni user
Member

Default Re: vsti-audio -razlike u miksu

@dushan -sve ok. Svega ovog ne bi bilo kad bih ja bio siguran u ono sto cujem. Ali nisam. Ko sto analogija unosi određene smetnje u snimke koje se danas u vrijeme cistih digitalnih snimki pokusavaju rijesiti raznim saturatorima i slicnim preparatima, tako i kod mene postoje greske. Ko mi kriv...nitko. Zasto je to tako.. Jbga.ne znam. Zasto se time opterecujem..ni to ne znam. Zasto uopće pokusavam ak imam sjbn sluh. Nu to ne znam. Jel razlika između buncanja i nebuncanja.. E vidis meni se ucinilo da je. Mozda moj aparat u suradnji s hardverom koji bi sigurno ubio tvoje slusne koscice tako reagira na nesto. Znam sigurno da postoje neki instrumenti koji mu ne odgovaraju...koje izoblici ili pak stvori neke popratne harmonike... No kako god pitao sam.. Mozda krivo definirao pitanje. No krivo mjesto. Ovdje su ljudi koji znaju poso a oni cuvaju znanje ko zmija noge. Znaci nista novo sem sto naletjeste na lezilebovica kojeg mozete prcati a da ni ne zna. No batali Dushane.. Ne zamjeram isto ko ni ne zamjeram onima koji mi se smiju u zadnje tri godine iza leđa. No i da se razumijemo ne trazim sad nekakvu samilost ili sto. Dobio sam sto i gdje sam trazio.jelte..
obicni user is offline   Reply With Quote