View Single Post
Old 24-10-2015, 09:23 AM   #10
obicni user
Member

Default Re: vsti-audio -razlike u miksu

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Sprdnja svakako može imati edukativni karakter ako je neko u startu bezobrazan, nadobudan ili arogantan. I s?m sam sklon sprdnji sa takvima (valjda znaš), ali ništa od toga nisam primetio ni u početnom pitanju ni u prvim komentarima.

Nedoumica da li se razlika zaista čuje, ili se trudimo da čujemo razliku o kojoj smo negde čitali, ili prosto prateći neku svoju logiku pretpostavljamo da mora da bude razlike je dilema kroz koju smo svi prošli u nekoj fazi bavljenja ovim poslom. Nisam siguran da ironija može biti od koristi onome ko te na ulici pita kako da stigne do groblja, a ti mu kažeš: „samo živi dalje, svakako ćeš stići.”

Pozdrav,

Vasa
Kako god...moje postovanje. No da sam padao u bezdan na svaku sprdnju koju sam dozivio kroz ovih nekoliko desetljeća vjerojatno bih već davno bio ili na groblju ili u ludari. Pa kako sam do sad tako ću i dalje. Nekad sam se jako čudio kad me netko pitao kak da priključim monitor. A i danas u tehno vremenu ima ljudi koji eto neznaju. Čudio se jesam ali sprdao nisam. A eto. Mozda je to razlog sto sam bio sklon vjerovanju gestama ljudi koji su iznad mene u nekoj sferi. A eto nisam vjerovao da su oni ipak "iznad" ali ne samo u znanju. Jbga ne mos naucit vozit bicikl ako su ti koljena cijela. A naucio sam. Vjeruj sebi i pusti..
Svakako hvala svima na podukama

Last edited by obicni user; 24-10-2015 at 11:05 AM.
obicni user is offline   Reply With Quote