Re: vsti-audio -razlike u miksu
Pa...
Mislio sam da forum sluzi takvim stvarima pa sam postavio thread. Naravno moderatori su ga mogli brisati ako nije adekvatan. Razlike između audia i hibrida u miksu pitao sam jel to stvarno tako ili mi se čini. I nisam pitao zbog sebe nego ako budem nekad nekome prezentirao svoj rad da bude sto bolji. Ja mogu nest procijenit ali ne mogu biti siguran. Nemam adekvatni"hardver za to i to sam napisao. Znam isti će sad reci pa kog vraga radis u glazbi. Nađi drugu zanimaciju ..e jbga. Nest ostane u krvi. Nazalost ucenje i volja vise mi nisu dovoljni da procjenim jel nest ok ili ne. Ono sto sam radio za "van" bazira se na programskom dijelu, aranzmanu..ostalo sam prepustio onima koji znaju ali i koji imaju volje raditi kako ja zelim. Bez obzira jel dobro ili ne. Iako je za sada bilo.
Ovo pak sam pitao zbog sebe. Gdje sam s tim sigurno je netko cuo u threadu remix. Istina moj prvi susret s Ritmovima koji mi nikad nisu klapali. Nisam to nit slusao nit volio.
Eto. A sad kako vam volja. Mozete se i sprdavat, mozete jednostavno preskociti ili paf reci oskreno mosljenje
Last edited by obicni user; 23-10-2015 at 08:28 PM.
|