Quote:
Originally Posted by BlasterMaster
uuufff zloo
i kolege approved-ovale...
jel si i ovde koristio sedamdeseticu ili joks?
ne, ipak, prvi onaj snimak, jos kad krene rajd da dize, ufff... i efekat na brejku onom zlooo... sve u formi pesme, kratko ali jebitachno...
ove ostale su mi vise dzemovanje dok je prvi za neki badass film bukvalno...
jel nije tajna sta si koristio na lancu na dzitri? preset nejm?  pogadja u zicu dete mu...
|
Nema tajni kod mene dete, džitra je kolaps opšti, čovek je neki "graditelj" pedala, ovo je neko njegovo "delo"...povezano na "narandžasto" pojačalo...snimao sam sa dva mikrofona boks od 4X12...al' džaba...neki phase...neka čuda izašla...čak i na pojedinačnim kanalima...(?!?)
DIY delay pedala
bukvalno u delovima bila na snimanju... Na kraju bio samo jedan signal (beyerdynamic TG-X47) da bih izbegao potpuni raspad zvuka...a i ovako zvuči kao kroz kozje dupe...
Lanac...hmmm...pa standardno EQ...i sigurno neki kompresor...a-la La2a...ako ne i sam on sa UADa... Ništa drugo inače ne stavljam...
A lepo govorim, "zajebite vremenske efekt-pedale u snimanju lajva"... Al, šta ja znam...ja samo snimam...
Sve vreme je samo
pcm 70-ka... Uređaj je...pa...spasio snimak...uneo dimenziju eto... Preset...uh...jbmlg...
bio je preset svakako...od pre 5 godina je snimak...ali
uvek modifikujem decay, room size i još neke parametre...tako da - šta da ti kažem....u krajnjem
nije ni bitno...kod ove sprave je zaista lako, veruj...a ko ima spravu lako će...

...