View Single Post
Old 28-08-2015, 07:13 PM   #4
playtimer
Junior Member

Default Re: Novi PC za potrebe snimanja

1. Oko 2.200 Eur bez 2 x 24'' monitora

2. Meni nije bio dovoljan jedan SSD jer imam paralelne x86/x64 instalacije i pluginove a volim da ostane mesta da sistem "di?e" za eventualne dodatke

2. 2 x 2TB Black jer imaju 5 godina garancije i zaista su brzi i pouzdani. Odatle vučem semplove i Kontakt biblioteke + vitalne stvari za moj posao su uvek klonirane kao backup

3. Da, ram radi na 2400 mHz u XMP profilu a procesor je trenutno u turbo modu na 4.4Ghz. Ne volim ne?to da klokujem van toga zbog stabilnosti.

4. Grafička bi inače bila overkill ali radim dosta sinhronizacija videa pa kad krene renderovanje onda ona stupa na snagu. A i primetio sam da sa prethodnom noviji pluginovi hoće da zabaguju zbog zahtevnih GUI-ja (?)
Sada ni?ta od toga nije problem. Uz to sam tra?io grafiku koja je tiha, a ova pali hlađenje tek na 65 stepeni i tada je nečujno

4a. Napajanje jeste skupo ali je fenomenalno. Modularno, ventilator se uključuje samo kad treba, hladno i 5 godina garancije. Kući?te je sigurno najbolje koje sam imao do sada.

5. Nisam probao integrisanu grafiku... verovatno bi radila ali zbog gore navedenog nisam ni razmi?ljao o toj opciji

Pozdrav!
playtimer is offline   Reply With Quote