View Single Post
Old 19-08-2015, 07:46 AM   #2
igormink
Member

Default Re: Umro Arsen Dedi

Vrhunski umjetnik, mislim da se dugo ne?e pojaviti takva veli?ina

Imam i ja anegtodu s njim makar ga ne poznajem (valjda svatko ima). Napisao sam prije 2 godine na moru neku melodiju u i nekoj polupijanskoj zezeanciji frendovi i ja smo zaklju?ili da to malo podsje?a na Arsenov senzibilitet (s nikakvom namjerom da se uspore?ujem, nisam mu ni do gle?nja). I sad kakav tekst napisati i tko da ga napi?e, i sine meni da pitam Arsena. Jedan dan sam mu napisao fino pismo i ostavio broj telefona (nisam ga htio gnjaviti telefonski). Uglavnom, ?ovijek se javio u roku 5 dana, bio vrlo ljubazan, ugodno smo popri?ali i zamolio me da mu poa?ljem snimku, vrlo je zaposlen i mo?da bi napisao tekst, ali ga je ipak zanimalo kakva je melodija i vidi li se uop?e u tome. Opet ?aljem pismo s CD-om, ovaj puta ispadam seljo jer nisam poslao note, ali opet se Arsen javlja u roku 2-3 dana i ka?e de je stvar super i da ?e napisati tekst. Nitko sretniji od mene Pro?lo je par mjeseci, ja ve? pomalo i zaboravio, evo opet Arsen zove da ka?e da je u gu?vi, ali da nije to zaboravio i da ?e napraviti tekst. (Napominjem, nikad vidio ?ovijeka, ni on mene). Na ?alost nikad ovu pri?u nismo zavr?ili, lako za moj tekst, vrlo sam sretan ?to sam barem malo imao priliku popri?ati s legendom i uhavtiti barem jedan autogram na plo?u, meni dovoljno

Pokoj mu du?i!

Last edited by igormink; 19-08-2015 at 07:49 AM.
igormink is offline   Reply With Quote