Pa 'de nađe 97mb fajl...al ajd'...evo skidam...još sam i "referentno" slušanje stavio na glavu...
...downloading li ga downloading...
Vidi, ne pišem ovo da ti se dopadne, biću zaista surovo iskren.
Ajd Forge...ajd... Pazi dižem Forge...obično je WMP...
Eo..."space"...(play)
Mhm...
Neki si stavio q#@* na vokal...auto-tune koji je realno napravio više štete nego ti...
...ček evo refren...
-Skloni Autotune... Veruj mi. Lakše bih progutao falševe ako su iskreni... Mada je ovo baš falš na strofama... Kao da ga je efekat "loše sortirao"...
-Bubanj zvuči za svih 18 dinara i 67 para... Na "najlonu" ima bolji za te pare... Snimi pravi... Ima "očajnih studija"...može i "free da se snimi"...uz malo muke, sasvim prosečan bubnjar i polu-loš komplet bubnjeva zvuči 10X skuplje...
- Vokalni mikrofon je smeće. Ne znam šta je, ali je neopevano smeće...
- Fali da pesma "pukne"... Neka modulacija, nešto, čujem da možeš više tonove da ispevaš...
Evo pustim opet...
...
Da, potvrda svega.
Ovako,
Veeeelika pohvala za autorski rad i za tematiku!!!
Dakle, zaista sjajan izbor smera, tekst doduše naivan, naslagan floskulama, no komercijalan, ako si to hteo, to je ok...
Osim autotune-a koji je zasrao stvar, još jedna manjkavost vokala - NE VERUJEM TI ni jedne reči!
To možeš da popraviš trudom. Možda i alkoholom, ne znam, ja tako ponekad....

Mani se izvedbe, baci se na uverljivost i glumu!
Slušaj npr. Đoleta i Bajagu - nemaju zajedno 5 tačnih otpevanih tonova, ali radi sve, majku mu...opasno!
- Odsustvo iskusnijeg producenta, snimatelja...kako god...
- Opet mikrofon. Težak šit.
- Bas linija fenomenalna. Treće slušanje. Odličan bas.
Fali mi i solo...gitara, sax, nešto prodorno...ustvari fale srednji tonovi...dominira ono smeće od mikrofona kojim si sve snimio...jbg...možda grešim...
Ok, evo 4.-5. slušanje...
Znam da može da zvučim kao hejter, ali pozitivno gledam na sve. Nudum svaku savetodavnu pomoc koju umem. Perspektivno, rad može biti mnogo bolji, mada je već dosta dobrih stvari urađeno!
Tapšanje po ramenu, uz dignutu obrvu, eto...