View Single Post
Old 03-08-2015, 07:30 PM   #31
Haxli
Pro Member

Default Re: Windows 10: Better Audio & MIDI Performance

Quote:
Originally Posted by spartakus View Post
Sto se tice tog dx12 za nas se to ne tice ali gejmeri e za njih je to revolucija..
Gledao sam neke uporedne testove, chisto informativno al mi tu neshto smrdi.
Tachno je da u svakom testu ishlo po nekoloko fps-ova vishe al to se znalo dobiti
i samo sa promenom drivera za gpu kada se pojave novi. Da ce neki novi naslovi
znati da iskoriste bolje i da ce se "novi niz fabrka otvoriti" samo zbog toga, sasvim
je ochekivano ...nastavak trenda: nova igrica nova grafichka je ipak svima isplativ

Isto vazi i za ovaj test Windows 10 - Better Audio... samo u jednom testu sam video 9.2%
u korist win10 sve se uglavnom vrti oko 0.5 do 5% (geldano naravno u odnosu na win8
poshto su win7 testirali s hdd-om). Da ovo treba da se plati, mislim da bi ceo system bio
zestoko napljuvan... al poshto je dz, ljudima je lakshe da progutaju...

Mozda greshim ali 0.2 do 7% iz testova za audi/video preneto u svakodnevno korishcenje kompa
(shto je dalekooooo manje zahtevno) jednostavno se ne moze osetiti! Samim tim ni svrstati u
bolji sistem...

Mogao bih da prodjem stavku po stavku Win7 vs Win10 noviteta bez da za ichim zalim.

@spartakus
Standar, o tome je previshe rano da se pricha... a shto se tiche surfa, stavno se ne secam
da mi je ikada sistem pravio problem da surfujem po netu. Ali slazem se da ce trebati vremena
samo "loshe su krenuli" bar gledano iz mojih ochiju...

@LAMPASH
Welcome back!

Mislim da su tako neki reshavali probelm. Kao i uvek kada se pojavi novi sistem
uvek u pochetku bude "dovoljno" problema za sve externe uredjaje... to se obichno
lechi vremenom...

Last edited by Haxli; 03-08-2015 at 07:35 PM.
Haxli is offline   Reply With Quote