View Single Post
Old 07-07-2015, 03:32 AM   #90
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: The Kemper Profiling Amplifier

Quote:
Originally Posted by kVu View Post
po meni vredi, drugar mi je snimao neke malo prljave trake za mene i bio sam odusevljen zvukom (ibanez sa aktivnim emg).. masno, veliko i in your face zvuk koji sa plaginovima teeeesko mozes da dobijes.. meni se cak i vise svideo od kempera ali rekao bih da je to do toga sto on bas ume da namesti zvuk gitare. mana je sto mislim da moras da je koristis kao karticu i da snimas u pro tools-u
pa ne znam kakva je situacija kod nas, ali koliko vidim sa tjuba, uz njega se dobija i pt 8 valjda, pa svi kazu u svakom slucaju samo program vredi bar pola... ali sam vidjao i klipove da rade sa njim i u studio one i cubendu.
ja nisam gitarista, tako da mi nije bitno taj 1 posto razlike, ali radim sa gitaristima kojima je nazalost gt10 zakon i tako to... i to sto kazes svidja mi se taj malo veci zvuk, nailazio sam na neke test trake gde zvuci na clean-u tanje od axefx-a, ali ne u tolikoj meri da cena to opravdava...
videh i ovaj bias, moram i to da probam, ali mi se svidjaju generalno resenja odaberes kabinet, mic, i ostale parametre i vec si na pola puta sa zvukom, da ti posle ostaje samo fine tunning... vidim da je veliki "learning curve" za axefx, ja iskreno za to nemam vremena ni zivaca, vise mi odgovara in-yo-face pristup
BlasterMaster is offline   Reply With Quote