Quote:
Originally Posted by MD
Imas Rode nt-2, imas E-mu 1212m, uzmi neki solidan preamp za tih 450 eura i udri ako ti treba nesto za vokale i slicno...
Ne znam kakve monitore imas i to, mozda da uzmes za dio novaca Golden age project preamp, to bi se dalo naci za 200 eura polovno a hvale ga svi, M-audio Tampa mozda nadjes, po meni je to bolje od preampa na Profire koliko se sjecam, imam ga doma ali nisam davno koristio... (koliko sam skuzio treba ti jedan preamp a ne 8, ako ciljas na 2626) a dobijes jos jedan digitalni ulaz za taj e-mu, solidan kompresor, preamp s puno mogucnosti itd... a ostatak od 250 eura ulozis u neke monitore ili se strpis dodas par sto eura na tih 250, uzmes Adam A7 na oglasu i eto... dovoljno za kucni studio...
Firewire je danas zastarjela tehnologija, namucit ces se dok nadjes neku maticnu s njim pogotovo laptop a one kartice samo firewire port, ko zna kako to radi s Profire...

|
Od monitora imam Lsr 305JBL ,rade zaista korektno.Za sad tu nebih nista dirao...imam taj problem sa preampom...ta karika je najslabija,jer koristim neku mixetu...E sad,ja koristim ovu karticu od pocetka...cuo sam kod druga kako radi rme 800 ali on ne koristi predpojacanje za mic.vec direktno...i tu nema puno price i ja bih voleo tu kartu imati.Ali da se vratim ponovo,citajuci savete kolega sa fotuma,uzeo bih svakako kvalitetniji pream.Trazio sam pino po oglasima,alo nisam nasao gore navedeno...Novi su jako skupi...jedino ovo ART MPA Gold Preamp... to sam nasao u artu,ako ima neko iskustvo sa ovim pred pojacalom voleo bih da cujem...posto se uklapa u moj budzet