Re: The Kemper Profiling Amplifier
ljudi izvinjavam se na oftopicu ali nisam mogo a da ne pitam...
susreo sam se jednom sa kemperom, snimao neki bend koji srecom ima dobru opremu, i stvarno, nisam do tad cuo toliko kvalitetne emulacije tj profile... sve ranije varijante pod hd500, digitech itd su pale u vodu...
nego resih i ja da uzmem neki procesor za studio, stalno radim sa gitaristima koji tek krecu u te neke vode, i treba mi nesto da zavrsava posao a i da njima "iskusnim gitaristima" sto su culi samo za marshala odradi dobar zvuk - te stoga pitam, kakav je avid eleven rack u odnosu na ostale? razlika u ceni je osetna za nekog kome nije gitarski zvuk primarna stvar, ali sam cuo vrlo dobre kritike na racun upotrebljivosti elevena... klipove sa poredjenjima sam gledao ali ne dajem tome toliki znacaj, jer to je ju tjub, vise gledam kako se brzo dolazi do boja i kabineta koje trazis, ne usporava kreativni proces, a to me je nekako odusevilo, brzina rada, mrzi me da se petljam u sitna crevca kad mi dodje neki gitarista i svaka mu je boja dobra, da mu ja trazim onu najbolju tamo negde duboko medju presetima... dakle eleven rack? vredi ili jok? vredi li ustedeti novac umesto kempera?
|