View Single Post
Old 01-07-2015, 03:58 PM   #31
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: DMP3 ili Interface Firewire Focusrite Saffire PRO 14

Quote:
Originally Posted by Manugo View Post
Razmisljao sam da uzmem preamp do 450eura, ali mislim da ce ProFire 610 zavrsiti posao. Bolje da skupim neke parice pa da uzmem kvalitetniju zvucnu karticu...

Jos jednom bih zahvalio sto ste podelili vase misljenje samnom
gledaj, razlika izmedju profire 610 preampa i nekog u klasi do 450 e je nikakva, cak iz iskustva tvrdim da nekad profire bolje , jace i cistije zvuci... puno puta mi se desavalo da kolege prilikom nekih usnimavanja dodju i bune se zasto ne idem u neki preamp pa tek onda u kartu, dok i sami ne cuju...
razliku koju bi dobio, ja ti garantujem da trenutno ne bi osetio, mozda tek kroz neki placebo...
iste preampe ima i 2626, stim sto ima vise i/o pa ga dosta ljudi, a koliko vidim i clanova rumskog, koriste samo kao preamp uz neku bolju kartu, ja je zato i koristim i ako budem menjao, menjacu samo za neku daaaleeeko skuplju i osetniju opciju, cak je i tad mozda ostavim kao preamp za bubnjeve itd...
jedina osetna razlika izmedju 610 i 2626 je u izlaznom signalu za monitore... 2626 se cuje za jedno 30 posto jace, to je sve...
nije mi cilj da tebe ili bilo kog navedem uzmi to i to zato sto sam ja to imao ili neko peti, ne, meni je do toga da kazem da nije uvek razlika tolika koliko smo ocekivali, nije to ko kod telefona da ti 50 e pravi razliku... ovde tih 200 e prave mozda razliku u pakovanju, porezu, izvozu, marketingu itd...kazem jer sam u istoj situaciji bio...
BlasterMaster is offline   Reply With Quote