Quote:
Originally Posted by BlasterMaster
gledao sam da se sada po oglasima prodaje i za po 160 e polovna, ja POTPISUJEM za te pare bolja kartica ne moz` da se nadje (osim ako ti neko ne prodaje ff800 za 160 evra  )
ja sam je imao odavno, koristio sam je 2 godine ni jedan bag nikad nikad zaista... da ciljam manje-budzet kartice samo bi gledao tu i focusrite onu 2i2, nista vise...
elem, 2626 je sasvim druga prica sto se tice stabilnosti, i izbora fw chipseta, 610 je kod mene radila na obicnom via chipu, a ova nece ni na texas instruments kako treba...
@MD braki videh da mnogi isto koriste rme i 2626 a i ti sad spomenu to, kako radi ta kombinacija? koja je razlika u konverziji? vredi li uloziti u 9652 ili jok? verovatno je latencija minimalna tako
|
Da Profire 2626 radi stabilno bilo bi to super, jer ima jos 16 adat i-o, dva izlaza za slusalice, ma super kartica...
Inace ne mozes koristiti sve ulaze-izlaze s Profire u ovom konverter modu. Koliko se sjecam, moras konfigurirati prvo Profire preko firewire dok je standalone, pa tek onda ko konverter koristiti. Tako da ti u svakom slucaju treba firewire konekcija radi konfiguracije Profire.
Na RME radi sve jer RME radi dobre i pouzdane proizvode, meni sluzi ko glavna kartica bas zbog stabilnosti. Izdrzi bilo kakav session bez problema, a znam raditi i sa preko 100 kanala, opterecenje sustava do maksimuma... Nema svoje konvertere, pa ne mogu usporediti, na nju mi sve ide preko ADAT-a.
Ali mogu usporediti s RME ADI konverterom koji isto koristim i to je po meni bolje od Profire. Mislim cini mi se tako, sad sto je bolje sto je gore, nemam pojma, razlike neke ima, meni u koristi RME konvertera... nekom drugome bi mozda Profire bio ugodniji.
Ne koristim previse kanala da bi vidio neku razliku kad se to sve skupi pa dobije karakter, trenutno mi sve gitare i basevi idu preko Kemper profiling amp SPDIF-a, mislim da Kemper ima super konvertere. Sve i da nisu nesto, nema smisla dodatna konverzija.
Ovako jedan na jedan, neces bas cuti ne znam kakvu razliku ako snimis kroz Profire ili RME konverter vokal ili sto vec... a i ja vise mislim na DA konverziju kod ove usporedbe.
Naravno tu ne mislim ako usnimavas kroz Profire preamp ili neki drugi preamp.