Quote:
Originally Posted by OFF
Ja imam tu kombinciju....to je pojacalo od Hypex modula, jednim od jeftinih hypexa, ali opet jako dobrozvucecim. meni Ono gura dynaudio bm15 ili ns10 I na oba radi odlicno, ali bash odlicno. Naravno ne pricamo o pojacalima klase bryston I slicno, ali ako je normalna cena, nema razmisljanja..... pre toga sam imao najbolje alesis studijsko pojacalo (matica 900), ali je sad prosviralo sve. Brzo, jasno, definisano, detaljno.... a na ns10 se tek vidi razlika, tek sa ovakvim pojacalom one pocinju da imaju smisla, a kad se teraju sa nekim hifi krsevima budu prilicno neprijatne I ruzne za slusanje
|
A trebale bi mi elementarne informacije, bar to za snagu pojacala da znam sto i kako. Znam da je hypex, prevrtio sam sve po forumu, jedino ne mogu naci ovo za snagu niti kontrole na pojacalu, ulazi-izlazi itd.
Bryston je preskup pogotovo jer je s ebaya, ponuda vecinom USA (postarina ovo ono) a s obzirom da mi je ovo sesti par monitora, nisam htio ne znam koliko trositi niti previse komplicirati. Htio sam uzeti te yamahe jednom da se upoznam sa zvukom istih i eto, kupio ih. Bozo je uletio negdje u pola cijene. Mogao sam uzeti neke od Yamaha p serije, idu jeftino po oglasima, ne znam u kakvom su stanju a koriste ih i poznati ljudi s ovim monitorima ali racunam to su sve ljudi koristili za razglas i u ko zna kakvom su stanju ta pojacala... Bozo je opet nekakav kvalitet, bar po kritikama. Prevrtio sam rumski forum i vidim da su svi zadovoljni, pa ne bi trebalo biti problema.