View Single Post
Old 19-06-2015, 04:28 AM   #18
Max D.
Junior Member

Default Re: Da li praviti "studio" u ovoj sobi?

Eto, ja obećah fotke i koješta pa onda mislim ček da završim ovo pa da okačim sve zajedno pa ovo pa ovo i na kraju ništa ne okačih, pa sram me bilo..

Elem, uradih par absorbera, jedan 60x120 cm, 16cm Azmafona sa slojem "akustičkog" sunđera napred (na fotki), ono što treba da ide kao cloud (95x105 cm, 6 cm debljine Azmafon, nisam smeo deblje jer gipsana ploča na plafonu, pas mačku) i dva komada koji nisu na fotkama (jer su u improvizovanom ramu za sad), 100x120cm 15cm debljine kamene vune (zaboravih gustinu ali imam zapisano negde).. plus dva kupljena Sonitus Low Killera u ćoškovima.

Kad uradim valjane ramove za ova dva vel'ka i okačim cloud planiram da radim drugo merenje i uporedim rezultate da vidim šta sam i gde uradio - stare grafike trenutno nemam ovde ali su haotični na sve strane, posebno tamo dole (mala soba etc) pa ću kačiti i fotke kako sve to izgleda instalirano. Za sad čujem da bass još divlja kao slon u fabrici stakla ali mi je stereo slika mnogo bolja i tranzijenti jasniji (imao sam malih problema sa flutter echom)..

Pod nije urađen (niti će verovatno biti), ostajem na visini sobe koja je sad, make do with what I have, jelda..
Attached Images

Last edited by Max D.; 19-06-2015 at 06:35 AM.
Max D. is offline   Reply With Quote