View Single Post
Old 11-06-2015, 03:31 PM   #11
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Tegajte prijatelja koji tvrdi da moze cuti razliku izme?u analogne konzole i ITB

em offtopičarite em se međusobno razumete ko ja sa kineskim taksistom na engleskom jeziku.

elem, ako neko ima realno naložen, neg baci uvo na ovo, živo me zanima dal iko čuje išta.

Boki opet prosipa vojvođansku melanholiju, valjda će se opet samobanovati u nekom trenutku :wicked:

a taj mali što je na poluispravnom pciju i fruity loopsu napravio 5 miliona, svaka mu čast, sasvim sam ubeđen da bi da se rodio 20 godina ranije, to isto uradio i na taskamovom 4kanalcu, ili nečemu još opskurnije, što samo znači da je TRUE posvećenik tome što radi i da ima neku IDEJU šta ko želi da čuje i plati. To ne znači da će svako sa fruitijem to uraditi, naprotiv, niti će svako sa AMS NEVE dobiti gremija za produkciju.

A opet mislim da si i ti Loscolorados mašio poentu tj pucaš van ose kad misliš da svi starci ne veruju da je išta moguće uraditi na ITBu. Niti je teško dokazati da skoro svaki ozbiljniji komad opreme koji košta neke novce, zapravo doprinosi kvalitetu zvuka, samo je pitanje ko šta želi i kome je koliko stalo do superiornosti zvučnog kvaliteta, ko što je pitanje koliko to uopšte donosi novca.
Arthur is offline   Reply With Quote