View Single Post
Old 08-06-2015, 09:20 AM   #1
macola.labs
Junior Member

Default Piramidalni audio izolator - microphone booth

Pozdrav svima, eto, da mi je neko rekao da će mi ikada trebati pomoć sa foruma ovakvog tipa, ne bih mu verovao.

Radi se o sledećem, naime, ja kao okoreli Microsoftovac do?ao na ideju da počnem praviti kvalitetne tutorijale na youtube-u u HD-u, kao i neke opise igara. Ma?ina koju imam je a?daja bukvalno, tako da nemam problem ?to se tiče multimedije, medjutim imam problem ?to se tiče snimanja naracije.

Kupio sam skromni Behringer C1-U, tj. usb mikrofon, i zadovoljan sam kvalitetom snimanja, medjutim, otkako sam se premestio (citaj ?ena me izbacila u hodnik) imam problem sa ehom prilikom snimanja.

Gledao sam po na?im sajtovima i tra?io negde da kupim onu piramidalnu akusticnu penu, pa sam eto slučajno zavr?io ovde. Re?io sam da ni?ta ne kupujem dok ne dobijem savete od vas stručnih ljudi.

Načitao sam se da ima dosta fal?a ovde kod nas, pa me interesuje ?ta mislite o ovoj peni:
http://www.audioizolacija.com/zvucno...manje-objekte/

Takođe me interesuje da li bih tu penu mogao da iskoristim da napravim microphone booth, pa da na taj način sprečim eho, ako mi se oblaganje tog dela hodnika ne isplati.

Unapred hvala.
macola.labs is offline   Reply With Quote