Hvala nema za?to.
Pa onaj Edouan je cca. 2.2m X 2.2m X 6m (cca. 30m3), volumen je veči nego kod tebe.
Tvoj prostor je 4m X 2m X 2.55m to je oko 20m3 pa je treba biti stvarno dosta spretan da napravi? dobro + proporcije nisu posrečene, jedino da Ytong nije tako stra?no rigidan (gustina porobetona je od oko 350 - rjetko 700kg/m3) i opet koliko je debo...
Na slikama je i primjer 3.6m X 3.6m X 2.6m (Home Studio DJ Umek - 33.7m3) i drugi skoro najmanji kojeg sam radio 4.6m X 2.70m X 2.25m (Studio Soundgrounded, FOH od Leibach-a - 28m3) pa su svi volumni nekoliko veči i kad sam radio bio sam skrajno previdan da ispadne akustički dobro i nisam znao da li ču doči do tako dobrih rezultata dok nije bilo zavr?eno, samo sam se nadao najboljemu zbog iskustava i to je sve.
Bez membranskih absorbera neče iči, nema? mjesta za debelu proroznu izolaciju, zato moraju da membranski rade od niskih frekvencija do oko 100Hz i onda preuzima funkcionalnost porozna izolacija i nato vrača? srednje i visoke sa recimo binarnim amplitudnim MLS sekvencijskim letvama ili u obliki ploča.
Manje je, te?e je i neče doči malo para da ko?ta da nastane ne?to ozbiljnije ni da sam napravi?