Re: Drugari, molim za savet
Hej NLP
Stvarno si car, mnogo mi je drago da neko ko se razume u akustiku da svoje strucno misljenje! Vidi, ja sam napisao namerno neko normalnije slusanje upravo zbog toga sto nameravam da u istu prostoriju ubacim monitore-a pretpostavljao sam na osnovu onoga sto sam iscitao na forumu da ce mi biti potreban nekakav slican akusticki tretman. Ovo kazem zato sto od instrumenata sviram i klarinet i saksofone (i bariton sax, on ume jaaako duboko da ide dole ��), naprosto zelja mi je bila da jednim udarcem pokusam da resim vise stvari.
Bas zbog toga i prvo pitam svasta pre nego sto pocnem da crtam dijagrame i sheme-naprosto ne zelim ni sebe ni sve vas da smaram ukoliko se ispostavi da su dimenzije prostora neprihvatljive za tretman i poboljsanja u slusanju
U galeriji na tvom fb profilu sam pronasao donekle slican prostor (zaboravio sam kako se zove studio), moram priznati da me je to ohrabrilo...
Edit:
Studio se zove Edouan
Last edited by Klarinetista; 22-05-2015 at 09:17 AM.
|