View Single Post
Old 18-05-2015, 08:20 PM   #14
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Ko kaze da nema para u muzici ?

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Koliko sam shvatio iz raznih članaka, sudija je čak bio naklonjeniji tu?enoj strani (insistirao na klavirskom izvodu Gejeve pesme, a ne na snimku), ali sudija se ne pita za ishod spora. Zato je u američkom pravosuđu onolika tuča oko izbora porotnika pre suđenja.

Sme?no je. Mislim, kao ?to tim porotnicima Blurred Lines liči na Got to Give Up tako meni rif Black or White (Majkl D?ekson) liči na Dirty Boulevard (Lu Rid), pa ?ta? Liči, ali nije isto. Kod Farela su iste note, ali ne na istim mestima u taktu, kod MJ je isti osnovni voicing PLUS ritmika ali su drugačije tumačene harmonije. Msm, ?izenje, ?a?avilo...

Va?no je da Farel nije ostao bez kuće zbog plagijata, a Gejevo potomstvo steklo neku vajdicu (kad se odbiju advokatski tro?kovi). Ima se, mo?e se.

Pozdrav,

Vasa
pa da....zato i kazu da to u Engleskoj ili Evropi ne bi proslo uopste! Mislim, nisu zvali muzikologa !!?? Alo? Nego, tamo je stampa navalila na pricu i (naduvani / pijani) Robin je u nekom intervju rekao da su hteli da urade stvar koja je bas u tom fazonu / groove-u - znaci svesno su to uradili. Na sudjenju se Pharellu omaklo pa je rekao da je njgova tetka puno slusala bas tu pesmu..itd ..i onda se porota uhvati za tako nesto i sjebase ih. IAKO pesma nema veze sa kradjom, samo je isti vajb..fazon..
Mislim, sto kaze Vasa, nece oni ostati bez krova nad glavom...pogoto Pharell koji je pun ko brod (net worth $97M) demo dalje...do nove "inspiracije".
DaBear is offline   Reply With Quote