View Single Post
Old 09-05-2015, 01:20 AM   #7
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: O forumu i Q faktoru

ne znam ljudi za vas, za ostale itd, ali znam za sebe sta cu i kako cu, iako se retko ukljucujem u prepirke, ja uopste ne mislim da je forum otiso u k... a cim upalim komp prva ili druga kartica mi je da proverim postove na rumskom... iskreno, aktivno vec 3 godine sigurno... i dalje ne mislim da je rumski otiso u k... zaista... to je ogromna baza znanja, korisnih postova, informacija a sve ostalo je od coveka do coveka... isto kao sto neko moze da isprovocira na rumskom, isto tako neko moze i da odluci da ne reaguje... i mene 1000 puta isprovocira nesto da napisem nekom, ali ne dozvolim egu da bude veci... a ego je kod umetnika veeeeoooma izrazen... i bas zato nastaju prepirke svadje psovke itd...
a sto se tice pocetnika, glupih pitanja ili "glupih" pitanja, mislim da i kad bi doslo utopijsko stanje da svi na forumu znamo priblizno sve, uvek bi se naso neko ko bi postavio "glupo" pitanje... a na clanovima je da odaberu da li ce da odgovaraju ili nece... ko je otiso , otiso je, kad mu bude trebalo vratice se i to je to... to je neminovno... eto i ja sam od tog bockiea naucio mnogo toga, a on covek dezurni sirilac defetizma po forumu i posle kazete otiso rumski u kur... ajte molim vas gospodjo
BlasterMaster is offline   Reply With Quote