... pa ako želi da zna zašto problem na 115 ili 130Hz, neka odnese van i vidi što se menja inače če teško nači što je uzrok.
Svakako da če to morati da donese nazad ako mu treba radna površina ali če znati je li to to

Može biti i što drugo ali to je drugi korak...
3m X 5m i da je visina barem 2.5m+ nije tako loše, imam akrobacija i sa manjim i ispadne odlično, jedino je problem jer košta.
Oko što veče količine vune - treba biti "prava" vuna i znati kako sa njom, imao sam premnogo primjera gdje su koristili prelaganu, pretvrdu... svaka sa svojim specifikacijama, nagurali su je mnogo u prostor ali nije radila i kad se iznesilo van se vidjelo da sva ta vuna je dala od sebe samo par dB razlike i morali su sve na novo.
Slično je sa membranskim absorberima ili ne rade ili komercialni koji rade idu do samo 80Hz možda 60Hz, koštaju mnogo i treba ih ponešto, jedan dva tri... to nije ništa.
A imaš i absorbere koji idu i niže samo su cjene lude i opet jedan nije čudesan.
Zato "sam" pravim namjenske apsorbere da je balans efektivnost/ cjena dobra i da je po specifičkoj mjeri ako treba.