Thread: Cubas5 Sends ?
View Single Post
Old 04-05-2015, 11:11 AM   #22
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: Cubas5 Sends ?

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
... osam, devet, deset.

Bilo bi lepo i kolegijalno da nam ka?e? koji su to na?ini.

Pozdrav,

Vasa

P.S. Stru?ni termini nisu izmi?ljeni da bi se iko kur?io i ispadao pametan u dru?tvu, nego da bi komunikacija me?u kolegama bila br?a i preciznija. To va?i i za automehani?are i za obra?iva?e zvuka.

Ako, kako ka?e?, govori? ?etiri jezika ne bi trebalo da ti bude te?ko da nau?i? i par desetina izraza (i njihova zna?enja). Mislim, posle skoro dvanaest godina boravka na ovom forumu.
..ja spu?tam loptu ali ne ide i ne ide..a za?to? Dali si svarno (to sad ide tebe ) pro?itao zadnji moj post. NISI. Va?no ti je da napada?. A ja se ispri?ao..da ako neznam poslije 12 godina da se "nau?im" termine a mo?da ih i ne?u pisati..jel to mo?da njesra.
A ?etiri jezika ha ha zar stvarno nisi razumio ?to to pi?e Da govorim Slovenski, Hrvatski,BiH , Srpski abogami i dobro pevam i Makedonski.
Pa bar ovi na?i prostori su duhovit narod a Srbi naro?ito (eh dragi ?kalja ..itd)
A ?to se ti?e komunikacije glede glazbe, muzike i te boranije: Ray charles nije imao pojma ?to su note (tj. nije znao kako "terminolo?ki" izgledaju).
A onaj ?udni Beethoven lik bio gluh? pa kako ?ovo skladao be?e gluv?
Taj na na?em forumu ne bi dobro pro?ao.
Ajde prijatelju da zaboravimo to sve pa vako:
JA PRIZNAJEM..da sam glup i ba? ne i obrazovan i ta ?injenica mi ne daje pravo da se obra?am preko foruma: branoyu,Filipu, Siru, Moglu; Amateru itd. itd...jer bi to slu?ajno mogli pro?itati i awacs, Bockie, mladenstojanovic itd.
ALI chudno mi je da uop?te reguju na takve imbecile kao ja
Pozdrav
i..zasad zatvaram temu

PS.
Sje?am se da lik koji me napade zbog ? i ? (..kao ?to pametujem a neznam gramatiku) a ON pametnjakovi? nema pojima da u SL nema ??.