Thread: Cubas5 Sends ?
View Single Post
Old 04-05-2015, 08:24 AM   #20
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: Cubas5 Sends ?

Quote:
Originally Posted by mladjastojanovic View Post
U potpunosti razumem Bockie-a, ja iskulirao da napi?em ovako ne?to ali on izgleda nije uspeo
..na ovaj tipi?no c.... na?in komunikacije... odgovorit ?u ti BRAVO majstore i jo? k tome moderator!!?
DA u pravu si potpisujem se sa onako kako si naveo ali zar tvoj toliko "jaki" intelekt to shva?a kao moje hvaljenje.
Nije meni te?ko uzvratit i tebi i tebi: go.. se tri p... m...! ALI NE?U.
Kako sam ka?e? svi su smrdljive svinje koje nisu dorasle tvom na?inu komuniciranja i nemaju tvoje znanje i tvoju mo? savr?enstva baratanja stru?nim frazama.
Po tvome su svi idioti koji pi?u po ?tampi: ?or?, kopi, Dejli mejl, sr? te krejzi te fakju itd...ne znadu oni ?to je lajn a ?to mic.
Ali ja ti pra?tam sve..jedino me boli ono: "moderator" i rekording. Moderator
ok..najvjerojatnije si moderan tip ali rekording ? Mo?da rekorder
Sje?am se jednog VELIKOG znalca na ovom forumu od kojeg sam mnogo nau?io i koji se zove SANDROB.
Dalmatinskom ikavicom i malo "vla?ki" naglasak toliko nas je puta nau?io znanjem i nije ga smetalo na?a po neki puta naivna i amaterska ne znanja.. makar je Ton magistar. Gospodin iz Kor?ule!
Dakle, dragi Boki opra?tam ti vre?anje ..ali brate bri?i ono: moderator.
Dobio sam odgovor na moje pitanje... te mi nije jasno ?to to tebe "ne iskulira" pa te potaknulo da tako "kulturno"odgovori?. Dali moj prvi post..drugi ili odgovor: Mogli-a, Filip-a, Sira ilti branoya.
Ili jednostavno samatra? da ?ika idvi "od?ikao"
?elim ti svu sre?u u glazbenom ?ivotu
drugarski pozdrav!
Idvi

PS.ovo je ni?ta..jednom sam bio napadnut (od sli?nih likova) zbog ?, ? i pravopisa

Last edited by idvi; 04-05-2015 at 08:59 AM.
idvi is offline