View Single Post
Old 17-04-2015, 08:32 AM   #216
alek019
Senior Member

Default Re: Moji instrumentali...

Hvala Awacs.
Iskreno rečeno te 2003. pitanje da li bi znao da nabrojim neki software koji je vezan za audio produkciju a kamo li da ga koristim. To me tada nije interesovalo ič. Posle kada su se sklopile ostale kockice, ja postao matoriji, oslabio i vid i sluh, ponovo gitarica, motorika prstiju propast jedna...e tada se ja zagrejah za ovu problematiku ali...malo zakasnih.

Mala digresija...
Malo sam se ?etkao do Milana sad za praznike i pored svega onog ?to tamo treba da se vidi od istorijskih i umetničkih lepota interesantno mi je bilo slu?ati muzičare na ulici. Verovatno ni tamo njima ne cvetaju ru?e čim se i na taj ulični način trude da izvuku neku paru od prolaznika. Muzički kvalitet tih ljudi je neverovatan. Tehnika sviranja besprekorna (ne ba? kod svih,ali većina je ok) a ima ih i mladih ali i veoma matorih. Tu sve mo?ete čuti i klasika rock i d?ez. Ti ljudi imaju i "svoja izdanja" prodaju tu neke CD-ove za male pare i sada se malo kajem ?to to ne kupih. U sećanju će mi ostati jedna mala talijanka (mislim niska, nisam ba? mogao zaključiti koliko ima godina) , svirala je flautu na neku d?ez matricu i to je zvučalo fenomenalno.
alek019 is offline   Reply With Quote