View Single Post
Old 12-04-2015, 09:44 AM   #2
Ghost Dog
Member

Ghost Dog's Avatar

Default Re: Koji DAW koristite?

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Ista prica i sa wasapi drajverima, raspada se...

Ja sam jednom prilikom uporedjivao, sad ne znam koliko je to verodostojno, koliko mogu da poteram instanci odredjenih plug-ova pre pocetka raspadanja i krckanja i redosled je isao ovako od najgorih do najboljih, barem kod mene:

Samplitude (Sequoia), Reaper, Cubase 5, S1

S1 je ubedljivo najvise mogao da pogura, za 10% vise od C5, a oboje i C5 i S1 su mogli za skoro 50% vise od Reaper-a i drustva da poguraju procesinga...

Iskreno, mislio sam da ce C5 zbog "starosti" programa da bude na dnu, ali sam bio iznenadjen.

Imam par klijenata koji rade u Samplitudu, i hteo sam da vidim malo kako funkcionise, medjutim CPU potrosnja me je odvratila
Nažalost, dešava se.

Meni je stvarno neobično da čujem da je C5 bolji od navedenih (po datom pitanju).

Moje iskustvo - sasvim suprotno.

1) REAPER (WASAPI);
2) C7 Elements; S1;
3) C8 Elements (pomalo neprijatno iznenađenje, s obzirom na najave da će moći da pogura boga oca);
4) C5

Edit:

Au bre, C8 Elements, 32-bitna verzija neće čak ni da prikaže menije (64-bitna verzija prikazuje, ali 64-bitne verzije CB-a su meni uvek slabije radile i mogle manje da poguraju). Da li je do OS-a koji je 64-bitni, ili je nešto peto (ili je neki bag).

Last edited by Ghost Dog; 12-04-2015 at 09:53 AM.
Ghost Dog is offline   Reply With Quote