View Single Post
Old 11-04-2015, 08:39 PM   #6
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: DIY Rack, oprema, pomoc...

@shot pa ne odgovara mi zbog konstrukcije stola, ne planiram da ostavljam otvore itd, ko sto sam naveo, estetski deo mi je jako bitan, te bi stoga stavljao blanko panele... sto dalje implicira da kad vec uzimam i te blanko sa otvorima za hladjenje i njih montiram... ja kod mene u gradu nisam naso u srafovskoj opremi ovakav vid matica sa krunicama, tj matice sam nasao cetvrtaste, ali ko sto ti kazes da ih ubacujem u onu alu shinu pa da mi zvecka tu ne zelim... ali ove lock-krunice za te cetvrtaste matice nisam nasao nigde sem u PSP-u u Bg-u...a one nisu ni malo jeftine, da dajem 33 din za jednu maticu to je evro po rack jedinici ... samo za matice... neko bi reko sta je to, ali ipak 33 din puta sto i nesto matica, ipak, budzet nije neogranicen ispadaju mi onda samo matice bez srafova skuplje nego li 4 metara L shina za njih... sto je nepotreban trosak u ovakvim vremenima skup hobi...
ne, bez sve sale, tim klasicnim L shinama sa vec napravljenim navojima ne bi imao te troskove, lepo kupim pola kile srafova i podloska za njih za male pare i to je to, ovako samo nepotrebno cimanje...
BlasterMaster is offline   Reply With Quote