View Single Post
Old 29-03-2015, 09:51 PM   #22
Ghost Dog
Member

Ghost Dog's Avatar

Default Re: Besplatni audio editori

Quote:
Originally Posted by diviner View Post
.... Dakle, da li si siguran da editor nije dodao samo neki fleg bit, ili nesto slicno, a to je moglo da ti pomeri sempl po duzini (mada bi tada sam rezultat/shum bio dosta veci, nepredvidiv).
Iz neke op?te ljubaznosti, ili kog već razloga, uradio sam sledeće (nije da sam iole mislio da će rezultat eksperimenta biti drugačiji, ali sve sam uradio bez trunke predrrasuda):

-Otvorio fajl (nazovimo ga Fajl1) i kopirao ga (Fajl2);

-Otvorio Fajl1 u Wavosaur-u i sačuvao ga kao Fajl1 - WS Save;
-Otvorio Fajl2 u Wavosaur-u i sačuvao ga kao Fajl2 - WS Save;

-U SF-u, uradio 1:1 mix sa invertovanom fazom na jednom semplu koristeći fajlove Fajl1 i Fajl1 - WS Save; rezultat - ima noise-a; fajl sačuvan kao Noise Uzorak 1;
-U SF-u, uradio 1:1 mix sa invertovanom fazom na jednom semplu koristeći fajlove Fajl2 i Fajl2 - WS Save; rezultat - ima noise-a; fajl sačuvan kao Noise Uzorak 2;

-U SF-u, uradio 1:1 mix sa invertovanom fazom na jednom semplu koristeći fajlove Noise Uzorak 1 i Noise Uzorak 2; rezultat - mrtva ti?ina (ili, drugačije, noise pattern je isti u oba slučaja).

Kao ?to rekoh, ja se nisam mnogo dvoumio po pitanju toga ?ta će ovde da se desi ni pre nego ?to sam probao, a sada .... mislim da rezultat govori za sebe.
Ghost Dog is offline   Reply With Quote