Quote:
Originally Posted by diviner
.... Dakle, da li si siguran da editor nije dodao samo neki fleg bit, ili nesto slicno, a to je moglo da ti pomeri sempl po duzini (mada bi tada sam rezultat/shum bio dosta veci, nepredvidiv).
|
Iz neke op?te ljubaznosti, ili kog već razloga, uradio sam sledeće (nije da sam iole mislio da će rezultat eksperimenta biti drugačiji, ali sve sam uradio bez trunke predrrasuda):
-Otvorio fajl (nazovimo ga Fajl1) i kopirao ga (Fajl2);
-Otvorio Fajl1 u Wavosaur-u i sačuvao ga kao Fajl1 - WS Save;
-Otvorio Fajl2 u Wavosaur-u i sačuvao ga kao Fajl2 - WS Save;
-U SF-u, uradio 1:1 mix sa invertovanom fazom na jednom semplu koristeći fajlove Fajl1 i Fajl1 - WS Save; rezultat - ima noise-a; fajl sačuvan kao Noise Uzorak 1;
-U SF-u, uradio 1:1 mix sa invertovanom fazom na jednom semplu koristeći fajlove Fajl2 i Fajl2 - WS Save; rezultat - ima noise-a; fajl sačuvan kao Noise Uzorak 2;
-U SF-u, uradio 1:1 mix sa invertovanom fazom na jednom semplu koristeći fajlove Noise Uzorak 1 i Noise Uzorak 2; rezultat - mrtva ti?ina (ili, drugačije, noise pattern je isti u oba slučaja).
Kao ?to rekoh, ja se nisam mnogo dvoumio po pitanju toga ?ta će ovde da se desi ni pre nego ?to sam probao, a sada .... mislim da rezultat govori za sebe.