Thread: tezina projekta
View Single Post
Old 29-03-2015, 04:01 PM   #4
spartakus
Pro Member

spartakus's Avatar

Default Re: tezina projekta

Bocki e ovako ako sam imao 5 midi tracka prva je masive(bass sa mnogo pluginova u lancu)druga je ana(takodje sa lancem pluginsa)treca sa surge(takodje lanac plugova ping pong,revb itd)cetvrta G-soniqu.Renegade(isto lanac sa josh midi efektima)peta zadnja midi tracka rob papen prdator(lanac plugina).i sad ja prvo sto uradim je na postojeci save projekta dodam ime hibrid i bypasujem ono sto je neophodno da bih mogao da vratim traku u tu grupu a da ta traka nema masive sa lancem npr q2paragraphic,saturator,sonalksis lpf,compresor,maxxbass mono,auto filter i eq eight vec samo jedan prost audio file.nakon tog rendanja masiva sa lancem navedenih plug-insa ja dobijem taj file i masive brishem sa svim tim pluginsima i na taj nacin sam ceo projekat ocistio i samo sto je ostalo je 1176se i abletonov compresor na grupama.nemam skriveni vst koji vuce cpu uzalud sve to sto koristim sam isproveravao u studio one-u ima onaj dsp merac.ja stvarno nisam pametan jedino sto moze da bude cpu.artura negde si ti pisao vezano za kashnjenje uada ali ubih se trazeci.sada bih jedan moj drugar rekao da nisam normalan ali meni uad nikad nije vishe od 60%.nego zaboravih da kazem
taj zvuk klik se cuje zato sto obicno taj eq cambridge uvek zavrshi na masteru i onda moj raspali komp pocne da brljavi..
spartakus is offline   Reply With Quote