Quote:
Originally Posted by Bllade
Znaci meni ne treba vise od 2 outa (sad mozda malo glupo pitanje ali sta sve jos ide na out?Pretpostavljam da mikrofon i neki insturmenti idu na in?ili gresim?)
|
Ne gresis mikrofoni idu na Mic/input kanale, vise izlaza ti treba za recimo jos jedan par monitora primera radi...ili ako saljes signal na dalju obradu u neki uradjej za obradu signala.
Quote:
I da li cu ja ovu moju klavijaturu (Impulse) spajati na tu karticu ili kao i do sad preko usba na komp? Vidim da ima pozadi i taj midi in/out,za sta je to tacno?
|
Mozes je kaciti na komp kao i do sada. Mada kad vec ima ja uvek preferiram vise MIDI. (Izguglaj malo o MIDI standardu da ne pisem sada bas)
Quote:
A sto monitora tice,bas sam guglao te JBLove sto si pomeno vidim da imaju dobru ocenu i da ih hvale ali jedini problem je sto ih necu moci uzeti uskoro.
Nesto za manje para se ne ispalti uzimati? (inace soba mi je manja,jedno 3 sa 3).
|
Po meni ispod 300e (ne racunam polovno sto je opet lutrija) nema nista da iole "vrsi posao". Posto su ti te dimenzije sobe i radices "na golo" (bez akustickog tretmana prostorije) onda (prosto receno bez dalje diskusije i zalazenje u "sitna crevca") neke kutije sa basom 5 ili 6 inca.
Quote:
I da li uopste da uzimam sad tu karticu ili da kupujem sve od jednom?
|
Ta odluka je ipak na tebi...mozda pojeftini oprema malo za 5-6 meseci, ali nisam prorok, a novogodisnji popusti su daleko

.
Quote:
I jos jedno pitanje za kraj  .. skinuo sam ableton i kad sviram na klavijaturi ton malo kasni (koliko sam skontao to je ta latencija),jel se to moze ikako korigovati sad na ovoj integrisanoj?
|
Mislim da sa integrisanom zvucnom neces moci da smanjis latenciju na iole prihvatljive vrednosti...mada zavisi to i od drugih komponenti racunara.