Thread: BFD 3 problem
View Single Post
Old 22-03-2015, 10:15 AM   #7
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: BFD 3 problem

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Ja sam se bio bacao u nesvest sa BFD_om i gomilom banki na njega ... Istini za volju, sto se mog ukusa tice ima najbolje semplove, obozavam Andy Johns Banku... Ali je cak i 2ojka toliko problematicna kod mene, i to sve moguce verzije. Choke-uje mi simbale recimo ako radim offline export, sve sam zive preference pokusao u njemu, ma jok, jednostavno sam udari crash i u jednom trenutku choke, pa onda moram sve kanale da rutujem na posebne out-e pa e out-e da koristim kao inpute u CUbase-u i da snimam ono sto se svira u trenutku... haos

EZ drummer mi je stabilan i nema peripetija ... Ako mi treba ultra realan bubanj, snimicu bubnjara i aj zdravo
da da BFD je koma koloko je dobar i ima dobro osmi?ljen sistem toliko je lo? bagovit i stime...neupotrebljiv.
EZ i AD2 za sada briju i za mene su sasvim ok..naravno ?ivi drum je..?ivi pa makar bubnjar i fulata