Code:
Nisam pročitao ba? sve... vidim da si ne?to več tretirao sa kamenom vunom...
Ta kamena vuna se skida,ona je bila samo privremeno namestena
Code:
Plivajuči pod; za?to misli? da ga treba??
Ceo objekat se adaptira od pocetka ukljucujuci i podove,dole je cementna kosujica samo,pa ce da se skida i kopa jos 50cm,pa reko ako vec mora da se kopa da uradimo i plivajuci pod zbog vibracija i slicno
Quote:
Za male pare je taj sa kamenom vunom dosta ok za mali budget, ali nikako da budu blokovi ?uplji, svakako da je bolje da se koristi kvarcni pjesank i onda na taj način.
Za?to ?uplji blokovi?, nema? več betoniran pod ili nisam pročitao?
|
Onda je to definitivno ta varijanta sa peskom i dalje kako je opisanno u linku
Quote:
Prozor; nikako tro ili petkomorni... samo duplo i debelina tih 2 slojeva - PVB laminiranog stakla! neka bude čim bli?e masivnosti zidova!!!
|
Ako sam dobro razumeo,da bude jedan debeo shtok(koliko je i debljina zida)
sa dva krila koja bi imala po dva stakla,znaci bez komora?
Quote:
To sa kamenom ne znam ?to hoče? da ka?e??
|
Zidao bi kao quake(studio revolver)-nekih 30cm kamena sa dubokim fugama,slabiji difuzor,ali izuzetno lep trag ostavlja na zvuku(po meni),cuo,video.
Quote:
Debljina zida... daj ti malo skiciraj jer če biti lak?e da se razumije!!!
|
Sutra cu da se potrudim da to skiciram,znam da nisam bas najbolje objasnio,al se trudim veruj mi
Quote:
Kad sam pisao prije oko zida mislio sam ne?uplji ciglu!!!
Ako je ?uplja onda se puni sa kvarcnim pjeskom, ne betonom, beton je previ?e "inertan" - vi?e se prenose vibracije po cjeloj strukturi.
|
Taj deo mi je bio jasan,al mi je sigurnije bilo da pitam nekog iz te struke
Quote:
Pod/ zavr?ni sloj mora da bude tvrdi parket, mat lakiran, bez kakve izpod pjene, direktno nalepljen na fini estrih!
|
Ovaj deo je jasan
Quote:
Ne znam odkuda si ako si iz Srbije i okolo, zbog dodatnih putnih tro?kova, pitaj Boggy-ja, ja sam iz SLO i ako si udaljen računat ču ti putne tro?kove + dnevne tro?kove + dakako savjetovanje.
|
Hvala puno na ponudi,ali ne verujem da bi moj budzet istrpeo to(posto sam sa juga Srbije)

Cim budem video koliko cu para da imam za sve,svakako cu da ga kontaktiram.(Boggy-ja),ovako mogu bar grubo da izvucem neku racunicu.
Hvala puno za nesebicnu pomoc