NLP Hvala na brzom odgovoru ocekivao sam to od tebe

Sto se tice strucnjaka,imam majstora za gradjevinu koji ima 20god iskustva u zidanju nacrtima i slicno,tako da sam sa te makar strane bezbrizan.
Savet koji si mi dao za zidanje je vec sam po sebi dovoljan,jer ce on to da razume i nadam se da sprovede u delo.On zna princip plivajuceg poda ali nije siguran koji meni treba,zato je to pitanje,jer ja znam jos manje

Budzet mi je naravno ogranicen na nekih 3500e i imam kamenu vunu nekih 60kvadrata,kamen i pare za majstora.
Sto se tice Akusticara na kog si ti mislio,i to je jedna od solucija ali za sad nisam imao srece da nadjem istog.pa ako postoji neko koga bi mi preporucio bio bih veoma zahvalan.
I nisam ni mislio da pocinjem dok ne budem imao jasnu sliku kako ce to da izgleda,zato sam se i obratio vama,jer posle svako ispravljanje ispadne mnogo skuplje.
Da li mozes da mi kazes nesto o zidanju kamena koje sam pomenuo,da li mislis da je to dora ideja,zato sto bi sa tim ustedeo dosta para,i naravno da li je brodski pod dobra ideja kao i kamena vuna i gips kao prethodni slojevi.
unapred hvala