Re: Cubase 5 vs 500 eura
cubase 5 kad upalite ne vuce nista CPU, 0. hahaha
e sad ludost je ali ziva istina stari plugina mozes na ovaj novi procesor naslagati koliko oces, dok novih vrlo malo gotov procesor, a kao 2015 naspam tih pre deset godina ovi su sve optimizovaniji i sve manje vuku, jer inzinjeri su godinu po godinu otkrivali kako da prave nove vst a sto manje da vuku procesor na osnovu proslih . a ono obrnuto!! cista laz.
a gde ono da na vsti nekom uljucis par puta antialajzing? 2x, 4x, itd? pa nema procesora samo od dva tri takva vsti.
ja pare ne dajem na cubase , ja bih samo dao sto po meni vredi a to novo je halion sempler pro 5 i halion sonic fuull yamaha sint a ne onaj lite u cubesima.
to me jedino privlaci, ostalo saranje bojama i uljepsavanje mixera me ne zanima. sve ima i na 5 sto meni treba.
da kasnis za DAW, ni to ne moras ima i drugi firmi najnovije dostupno, 64bit i opet imas sve.
jer ja sad kad bi u taj od 500eu usao, ja bi opet koristio ono sto je meni trebalo uvek, sve ostalo oko caka nekih plugina vsti i fx ima po netu tutorijali i sve se napravi.
plus sve nanoviji cubase a sve smanjuju podrsku za vecinu, prvo izbacili dx, dxi, sad ce i klasican vst , i samo ce ostati vst3, dok udjem u reper jedan mali i osecam se ALL !! sveee
|