Kad već spominješ vrste kondenzatora, malo podpitanje - koju seriju Nichicona voliš?
Ja sam do sad imao posla samo sa VZ koja je po Jim Williamsu najbolji izbor za napajanja...
Ali nikada nisam zapravo čuo razliku među elektrolitima da bi baš rekao "e to je taj i taj kond". Jedno je kad se rekapira stara sprava pa sve zvuči bolje. I naravno da će zvučati bolje, al jel ja tu sad čujem Panasonic FC, FR ili EC... ma nemam pojma...
Stavljao sam do sad FC ili FR jer su mi preko Farnella relativno povoljni (bili, sad su im skočile cijene od nove godine!). I u jedno napajanje stavio Nichicon VZ jer su tako rekli. Radi. Dobro radi. Valjda mora dobro raditi.
Pragmatičan sam. Zvuk sprave (dizajna dakle) smatram bitnijim od komponenata. A makar imam dosta te kramarije rekirane (ili čeka rekiranje), još uvijek nisam čuo dovoljno. Slušam dizajn sprave. Ako valja - ne diram.
Al baš me zanima koju seriju Nichicona da uzmem kao zamjenu za Panasonic FC/FR jer njih mogu kupit za normalne novce. Baš bi se probao igrati s tim!
Moram pobijediti tu moju lijenost da kad stavim nešto unutra i to radi onda mi se ne da više opet raskopavat i mijenjat. A sa Nichicon vs Panasonic bi to baš probao!