View Single Post
Old 13-02-2015, 11:57 PM   #226
nevedsla
Junior Member

Default Re: Samogradnja studijske ezoterije

Pozdrav.. ima li zivota na ovom forumu? Evo da se pokrene malo ova tema evo jos jedne izvedbe Urei 1176ice. Ovdje je rijec o F verziji s trafoima i dijelovima od hairball audia i mousera posto sam htjeo da budu isti tranzistori itd. kao mnatsova verzija. Kuciste je vrhunski napravio Purusha iz Slovenije kojeg vecina vas zna. Kompresor radi odlicno, imao sam problema s 50hz humom ali napoko sam to rijesio nedavno uzemljenjem jedne tocke koja je trebala biti na 0V. Jos trebam napravit kalibraciju GR nacina rada VU metra i to je to.. nikak da to napravim jer ne volim GR mode Evo par slika dolje, ove iznutrice su sad malo drugacije poslozene (zice itd) slikano je jos dok je bio work in progress.

Pitanje: Zna li tko mozda gdje bi se moglo u Zagrebu dati napraviti 2U front panel s rupama i natpisima i koliko bi to otprilike kostalo? Zanima me ako bi se kad odvazio i napravio nekakvu svoju verziju nekog preampa ili comp-a. Takodjer, ima li tko kakvu shemu za nekakav kul IC ili diskretni preamp s in/out trafoima?

nevedsla is offline   Reply With Quote