Thread: The Voice show
View Single Post
Old 09-02-2015, 07:49 AM   #8
telefon
Banned

Default Re: The Voice show

Quote:
Originally Posted by Dragan88 View Post
Ja mislim da nije lepo reci za momka da falsa kao svinja,kako god god da je otpevao...
Takodje reci za jednu svetsku velicinu kao Adele da se dere kao magare...

Kada se neko kritikuje takvim tonom,sa takvim pridevima,ocigledno je da se iza komentara krije hejt,zloba i kompleksi....

No,naravno,toga je uvek bilo,i uvek ce biti...

Neko hrabro izadje,pokloni se i pocne...i pokaze sta zna...ili ne zna...Kako momak iz The Voicea,sa pocetka teme.

Neko se vec dokazao,i poznat je,priznat,na svetskom nivou...kao Adele...

A postoje i oni mali zgrozeni likovi sa savrseno istancanim sluhom i muzickim ukusom,koji se vecito iz nekog svog malog prikrajka podsmevaju i rugaju drugima,pronasli su se u tome,posto se verovatno i nisu bas pronasli u muzici...

Dakle,poenta komentara...ako znas bolje,izadji pokloni se i pocni,pokazi kako to muzika treba da izgleda...21 vek je i svi imaju sansu...
A ako ne,onda je svo kritikovanje,zgrazavanje,podsmevanje i omalovazavanje drugih samo...mlacenje prazne slame...

...no hard feelings
briga mene sto je ta adele "svijetski" priznata
ja mislim ISKLJUCIVO svojom glavom i slusam ISKLJUCIVO svojim usima
i priznam samo ono sto ja priznam a ne sto su neki tamo priznali.
ona pjeva ko magare isto kao i cetinski.....
realno u hrvatskoj imas olivera,ovoga debelog jacques,ivanu kindl,josipu lisac....neznam mozda sam nekog zaboravio, a ovo sve drugo su trecerazredni pjevaci isto kao i ta adele....
a i usput dragane poslusao sam tvoje radove na soundcloud-u (odvoijo sam svojih dragocijenih par minuta na tebe)
i mogu ti rec da nemas ti sto ulazit u diskusiju samnom...jer uz duzno postovanje nemas pojma....

Last edited by telefon; 09-02-2015 at 07:54 AM.
telefon is offline