Quote:
Originally Posted by diviner
Mozes i sa gumicom za hemijsku olovku (ona plava strana... tih gumica je bilo kupiti u knjizarama, pola za obicnu, pola za hemijsku olovku... strana za hemijsku odlicno sluzi kao odstranjivac bakarne patine).
|
Da, tako sam pre 10-tak godina drndao Ram memoriju da proradi (i uspeo), nisam znao da je primenljivo i za CPU.
Quote:
Takodje, mozes pokusati da pomeris procesor u socketu (gde moze da se pomeri... znam da ces reci da se pomera veoma malo, gotovo ni malo, ali i taj mali pomeraj moze znaciti mnogo da jedna od iglica koja inace ima los kontakt, isti ostvari malo bolje, i da citava stvar proradi).
|
Probacu i to sutra.
Quote:
Moguce je naravno i ono sto si spomenuo u vezi biosa (potreban update). U tom slucaju, ako te ne mrzi da putujes za NS, javi se, pa cemo i to probati (imamo kod sebe i i5 i i7 procesora i nekih 1155 ploca)....
|
Hvala na velikodusnoj ponudi, ako se ovaj problem oduzi javljam se i dolazim, ionako nisam bio mesecima

.
Quote:
Originally Posted by awacs
Ja sam glup za te stvari, ali bar da ka?em ?ta bih ja uradio. Odneo bih ceo računar u servis i rekao ljudima da re?e problem. To bi ko?talo, ali bo?e moj. I tvoje vreme i ?ivci ko?taju, za?to njihovo vreme i znanje ne bi ko?tali?
|
Znam sve cika Vaso

. Jednostavno hteo sam da dam 100k dinara, a ne 120k (realno nisam ni imao 120k) i Marfi je preuzeo scenu

. Sada ono sto bi oni mogli da urade je samo da stave svoj novi CPU, a niti 3770 imaju niti imam 40 000 za drugi i7...
Prvi komp pazarih pre 23 godine i
nikad nisam uzimao polovno ili u delovima...rekoh "ajde procesor barem, jako su skupi, a realno nije toliki rizik" i sreca mi je prdnula za vrat...a evo upravo kucam sa Celeron-a starog skoro 10 godina...otisao i sklopio konfiguraciju po svome, stigla masina, do danas nijedan problem...cak je i u overclock-u blagom...
Hvala za info ljudi, javljam sta je bilo i sta sam uradio.