27-01-2015, 11:03 AM
|
|
Pro Member
|
Re: Pratite li serije?
Quote:
Originally Posted by BlasterMaster
auu brate, najbolje da se tu obratimo nasem saborcu ovde Lampashu, chini mi se da je on uspeo da nadje pravu verziju i da je namestio, bar kako mi je javio na kraju...
ja iskren da budem sam totalno i zaboravio na to ne secam se nacina za namestanje, program sam dobio od ortaka na usbu, sa nekim appleTv dodatkom, i znam da je instalacija trajala skoro pola sata, mozda i vise... koliko sam video na netu taj program sad izgleda mnogo drugacije zbog updateova itd, tako da ne bi mogao da ubodem pravi tutorijal, ili torent...ja sam imao samo dva fajla koja se instaliraju bez ikakvih krekovanja itd i to je to... sve sam sredi, a sad vidim po tutorijalima te raspakuj ovo ubacio ovo ovde pa mi se smuci iskreno...sve te dodatne baze treba sacekati da se dopune, jer time i prosirujes search engine...
zato kazem, odavno nisam koristio taj program, zato bolje lampash da nam pojasni...
|
Rekao sam ti da sam delimicno uspeo jer nisam uspeo da dodjem do domacih TV kanala i strimovanih filmova sa prevodom. Zezao sam se jedno popodne i digao ruke od njega tj. odradio uninstall
|
|
|