View Single Post
Old 26-01-2015, 08:34 PM   #2
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Malo pravili bass trapove...

Hvala na obimnom odgovoru...tip / dizajnet je Antony Grimani http://www.msr-inc.com/about/anthony_grimani.html Bio sam na nekom njegovom predavanju - i sve se na kraju svede na "sell sell!" (njegove akusticne proizvode) koji bi za ovu sobu dosli oko $15.000 !!!!

imao sam mali budzet (?86K) za ceo projekt, pa je i ovo "akustike" dovoljno. Bice dobro, znam.
Drugo - nije uopste za nekoga ko zna sta gleda i slusa, vise je meni dobra prilika da probam sta moze da se uradi. kako drugi rade ovde - ovo je do jaja!!
Quested je napravio nove subwoofere za ovaj projekt - koji ce sad da stave u masovnu proizvodnju. Ja sam mu platio za R&D unapred i dobio sam ih za mnogo manje para. Bice 3 woofera sa 2 x 10", Roger kaze da idu do 15hz i da je mnogo happy kako rade. Nisu duboki ali su visoki.

Plus, ide njegova amplifikacija sa posebnim bass management modulom i skretnicama i analog filterima / EQ za doterivanje.
Plus 2 - Anthem receiver ima do jaja ARC (auto room correction_ pa ce kad se sve sabere, biti OK.

Iza platna 3 x L/C/R i 3 x sub woofers + 8 surrounds. 7000W sve skupa.
DaBear is offline   Reply With Quote