View Single Post
Old 25-01-2015, 09:52 PM   #55
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: pocetniku treba pomoc! saveti iskusnih!!

Quote:
Originally Posted by Ice Blue View Post
@Bockie naravno ,razumem i vidim da hoces da mi pomognes i zato si pokrenuo tu "lakse shvatljiviju pricu" .
Sad mi je jasnije sta si hteo reci "idem na reli...utegnuo sam yuga"
Koliko sam ja razumeo (evo za sve ljude opet koji citaju respekt za savete ,ali postavicu opet pa da ne bude problema da su preskocili 6 stranica threada kao sto je awacs ) dakle boki da se vratim na tebe ,koliko sam ja razumeo to znaci da http://www.mitrosmusic.com/proizvod/...nica-ATH-M50x/ i Scarlett 2i2 bice okej i sluzice ,ali nije to to? ako je tako onda necu ni kupovatii nista.NIkako ne vidim svetlo ovog dugackog tunela...

takodje se slazem da ljudi imaju tendenciju da nazivaju nekim imenom cije znacenje potpuno ne razumeju ,pa onda dodju i kazu kako to i to zvucni konfuzno i cudno.

Pa i meni je iskako po ganglijama sada ,iako kontam da nije imao nameru ,ali jednostavno zna se neki red ,nista lose ne pricam iznosim samo svoje direktno misljenje uvredio se neko ili ne.
Znam i to da niko nije protiv mene ,ali sam se osetio napadnutim pa sam odreagovao ciste prirode kao ljudsko bice.

Čika Awacs je "stara garda"...ima tu nesreću da zna 8 koraka unapred.
Koliko ima tu čast, nekad mu nije lako da nosi to breme......a i on je samo čovek...(bar sam tako čuo..)

Glupo je da ti kažem veliko DA za M50, opšte je poznato da se kunem u nji...a jbg...evo uradio sam to opet...

Scarlett 2i2 je jedna od najprodavanijih karti u svojoj klasi i to govori dosta o njoj! Dakle, vrrrlo dobar izbor.

Sad, šta ćeš sa tim...svet je tvoj...!

Bockie is offline   Reply With Quote