View Single Post
Old 25-01-2015, 08:24 PM   #47
Ice Blue
Junior Member

Ice Blue's Avatar

Default Re: pocetniku treba pomoc! saveti iskusnih!!

zasto se onda prodaju i pise u naslovu da su za studijsku upotrebu ako kao sto kazes Bockie - da ne ispadne da su sluske i zvucna "studijska oprema" Sigurno korisniku omogucavaju kvalitetan studijski zvuk (logicno)

Doslo je vreme ,i po vasim savetima zaista cu ciljati na sluske i zvucnu za pocetak.Jer kasnije u svakom slucaju kada skupim parice mogu kupiti monitore koje se povezuju na zvucnu. Moj budzet su krk-ovi , i cuo sam da su oni najbolji za elektronsku muziku jer imaju taj bas koji mi je neophodan ,ali kao sto sam video po vama imaju samo kritike. Misljenja su razlicita - neki ih vole, neki ne,iz razloga zato sto neko mozda radi drugu vrstu ,pa mu i relativno ne trebaju niski da gruvaju.To ne mora da znaci da su losi zvucnici! Ali nista od toga dok ih sam ne budem cuo u muzickoj radnji te ce to biti i final decision!

Malo mi je muka od "tih ljudi" koji su stvorili u glavi da su losi zato sto su culi od nekog samo najgore,hocu da cujem iskljucivo od onih koji ih licno poseduju u svom domu ( studiu ) i da nam svima koji citaju ovo (a najvise meni jer sam zainteresovan) tacno iznesu razloge zasto je dobar a zasto nije! (prednosti i mane) mislim da je to i vise nego fer prema nama koji nismo u mogucnosti da ih cujemo ili kupimo a da pritom na kraju donesemo pravu odluku!

Last edited by Ice Blue; 25-01-2015 at 08:34 PM.
Ice Blue is offline   Reply With Quote