View Single Post
Old 25-01-2015, 07:49 PM   #45
Ice Blue
Junior Member

Ice Blue's Avatar

Default Re: pocetniku treba pomoc! saveti iskusnih!!

Hvala vam ljudi super ste zaista, to mi je zapravo i trebalo

Slazem se @tajna92 da nije audio produkcija slaganje kanala u nekom od DAW-a ( u mom slucaju ableton ) ali ti pricas o mixu ,to nema veze sa zavrsnom fazon iliti "Master channelom". Ja sam pricao o zavrsnoj fazi ne o mixu ,a da bi mi mix bio koliko toliko dobar ,potrebno mi je studijske opreme.Kao sto sam rekao ,Radim vec malo jace od 2 godine i navikao sam na najlosije uslove i siguran sam da bi mi sluske od 200E i zvucna od 160 pomogle i te kako. A za zavrsnu fazu ,tj. mastering ,ne razumem te bas najbolje.Zasto bi ja slao nekom da mi masteruje traku ako imam od studijske opreme sve na primer? (da kazemo sluske i zvucna - pisao sam koje su u pitanju). Ja se ucim da produciram svoje trake sam ,ma kako god to zvucalo - moje je i ponosim se time.A nemam ni para da pucam dodatno jos na to ,a nema ni boljeg osecaja kad sam izmasterujes svoju traku Ja licno mislim da ako bi mi neko drugi izmasterovao da to vise nije moja traka nego njegova.Btw,ja sam siguran u sebe i ne zanima me kolika je konkurencija preko (pritom sam svestan toga da je velika) ,ali nemam sta da izgubim,ja zelim samo sansu da me cuju! SIgurno ima dosta ljudi na ovom forumu koji imaju iste zelje kao i ja.NIsta tu nije cudno - naprotiv,normalno je p.s. Hvala ti,sreca mi je i vise nego potreba!

@spartakus naravno,zato sam i dosao ovde da se posavetujem sa vama

@bubu cesto znaju biti "demotivirajuci" ali ja sam veliki kriticar i mora da bude sve na svom mestu i kako treba, jer to je jedan od kljuca uspeha -"zadovoljiti svaciji ukus". Jer jednostavno,imam svoj stav, pravim ono sto volim, i niko me nece spreciti u tome!

Last edited by Ice Blue; 25-01-2015 at 07:52 PM.
Ice Blue is offline   Reply With Quote